VIDEOPRODUCTIE VOOR ONROEREND GOED

HOE VERKOOP JE DE RUIMTE VOORDAT HET GEBOUWD IS?

Ontwikkelaars en bouwbedrijven investeren in de bouw van meerdere woningen, zoals appartementencomplexen in de stad of op het platteland. Soms zijn dit miniwijken van eengezinswoningen die uit de grond komen. Anderen richten zich op de bouw van kantoorruimte. De investering is zwaar, en men moet een paar jaar wachten voordat men winst kan maken. Het risico is dus zeer aanwezig! Er is lef, passie en een zekere mate van ervaring voor nodig om dit avontuur tot een goed einde te brengen.

Onze tijd biedt echter oplossingen om uw vastgoedproject te promoten lang voordat het uit de grond is gestampt en zichtbaar is voor de potentiële klant. Vooral de videoproductie en de postproductie zijn krachtige instrumenten voor de presentatie van vastgoedprojecten.

Wat zijn de mogelijkheden om uw bouwproject te laten zien voordat het wordt gebouwd?

3D computer graphics wordt steeds populairder en biedt de aannemer, architect en ontwikkelaar de mogelijkheid om hun projecten visueel te presenteren. Deze techniek is bekend in de bouwsector.

Waar het interessant wordt voor vastgoedontwikkelaars is wanneer deze 3D-beelden tot leven komen in een video. Je kunt het milieu, de mens, het leven toevoegen! De ervaring en het vastgoedproject worden vervolgens vanuit de beste invalshoek gepresenteerd. Het is moeilijk om een statisch 3d beeld te vergelijken. Hier stellen we ons voor dat we leven omdat het gebouw geen simulatie meer is, maar in een echte bewegende omgeving plaatsvindt. De video brengt deze emotie die zal helpen om de projecten te presenteren en dus gemakkelijker te verkopen.

Soms moet je je project op een meer schematische manier presenteren. In dit voorbeeld voor ziekenhuispersoneel, maar ook voor de pers, wordt uitgelegd hoe de niveaus van het nieuwe ziekenhuiscentrum zouden worden verdeeld. In het midden van de afrondende fase op dat moment was het praktisch onmogelijk om te bezoeken. Omdat het pand onuitvoerbaar was, werd dit bezoek mogelijk gemaakt dankzij 3D.

Wat uw vastgoedproject ook is, video is de perfecte oplossing om naar de toekomst te reizen…